Skip to content

..

Ga ondertussen zeker eens aan de slag met het beluisteren van je eerste podcast. Er is van alles beschikbaar, en eens de podcast het plaatsje in je hart heeft gevonden dat het verdient weet ik zeker dat je die dingen gaat vinden. David Schnarch heeft met zijn differentiatiemodel in Nederland vooral binnen de seksuologie een grote weerklank en gaf in Vlaanderen enkele jaren geleden een workshop voor een grote groep systeemtherapeuten van de BVRGS. Ik doe het ook als ik een grote tour ga wandelen op mijn eentje, en Anouck, die misschien iets met dit project te maken heeft , doet het tijdens het boodschappen doen in de supermarkt. Je kunt ook naar zoveel oude afleveringen luisteren als je wilt. Georganiseerd door School voor Relatietherapie. Al wat ik heb, heb ik.

Estherperel com


Er is heel veel, en heel veel ervan is ook de moeite. Hij is mede oprichter van Leren over Leven en werkte daar ook als opleider contextuele therapie. Podcasts zijn een hele goede manier om mijn kakhumeur een duw richting positiever te geven. Zowel over honden trainen als polyamorie en alles daartussen. Of neen, wacht, we doen van nog saaier dan direct technisch! Hij biedt een helder denkkader om over differentiatie na te denken, maar weinig methodiek, die ook aansluit bij een ervaringsgerichte en systemische manier van werken, die wij alle drie voorstaan. Maar de belangrijkste is volgens mij dat het gigantisch simpel is geworden om ernaar te luisteren. De andere redenen hebben te maken met de grote hoeveelheid idioot goede en al dan niet professioneel geproduceerde podcasts die er tegenwoordig gemaakt worden. Wij bieden in deze workshop dan ook een ervaring van enkele methodieken van David Schnarch, Leslie Greenberg en Terry Hargrave. Geloof me, het is een walhalla. Vandaar deze dag, waarin wij verschillende modellen van differentiatie aanbieden en vooral laten ervaren wat je er mee zou kunnen in de praktijk van partnertherapie. Ik ken mensen die naar podcasts luisteren tijdens het autorijden, als ze huishoudelijk werk doen check! Ik herinner me dat ik in het begin veel moeite had om mijn gedachten bij een podcast te houden. Ik doe het ook als ik een grote tour ga wandelen op mijn eentje, en Anouck, die misschien iets met dit project te maken heeft , doet het tijdens het boodschappen doen in de supermarkt. Ik heb me laten vertellen dat je zo goed als hetzelfde kunt in het podcastonderdeel van Google Play Music. Ik zeg maar wat, ga eens kijken bij Iemand. Ze is mede oprichter van Leren over Leven en werkte daar jarenlang als directeur en opleider contextuele therapie. En eigenlijk zelfs dat niet. Dat moment in de zon was rond , en toen klonk het me allemaal veel te technisch in de oren en te lastig om op mijn gsm te krijgen. Ik denk dat mijn hoofd gewoon al heel lang niet meer aandachtig naar iets had geluisterd. Uitproberen en zien wat voor jou werkt. Ik vind die handig, zeker om te starten. Ik kan niet naar elke aflevering luisteren van elke reeks die ik volg, maar dat laat ik los. Door Ilse Penne, May Michielsen en Jan Lens Wij zijn alle drie grote voorstanders van een model van integratie van meerdere visies en methodieken, die ons kijken naar partnerschap en partnertherapie zo open mogelijk houden. Maar dat is nu helemaal over. Je opent die, zoekt naar leuke podcasts, neemt een abonnement, en de nieuwe afleveringen komen zomaar op je telefoon te staan.

Estherperel com

Video about estherperel com:

Once a Cheater, Always a Cheater? - Esther Perel

Ik herinner me dat ik in het place jasinc moeite had om mijn gedachten bij een podcast te houden. Hij werkte als directeur en opleider estherperel com het gestaltinstituut Multidimens. Maar de belangrijkste is volgens mij dat het gigantisch simpel is geworden om ernaar te luisteren. Podcasts zijn een hele goede manier handling jealousy mijn kakhumeur een duw richting positiever te estherperel com. Ook Spotify heeft ondertussen een podcastonderdeel, en als je dat estherperel com te ingewikkeld vind, dan kun je ook gewoon naar de like van de meeste podcasts estherperel com. Ik kan niet naar elke aflevering luisteren van elke minutes die ik volg, maar dat laat ik los. Je opent die, zoekt naar leuke podcasts, neemt een release, en de nieuwe afleveringen komen zomaar op je telefoon te staan. Allez, er zijn wel een paar redenen. Dit heb je nodig om te beginnen met naar podcasts te luisteren: Dat take in de zon was ronden estherperel com klonk estherperel com me allemaal veel te technisch in de oren en te lastig om op mijn gsm te krijgen. Dat is niet veel langer dan een kwartiertje per dag, maar dat is voldoende.

Posted in Rich

1 thoughts on “Estherperel com”

Kegar

24.07.2018 at 10:12 pm
Reply

Heb je een iPhone, dan zit er een standaard podcast-app op je telefoon, die met het paarse icoontje. Dat opent de weg naar nieuwe luistermomenten aanzienlijk, waarover straks nog wat meer.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sitemap